20 octombrie 2013

Pandispan


Pandispanul...unul dintre cele mai pufoase deserturi ;)

Ingrediente:   

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1\2 plic praf de copt
  • zahar pudra


Mod de preparare :   

    Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.
    Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare .Adaugam zaharul si mixam bine pana ce obtinem o spuma densa si  lucioasa.
    Galbenusurile le frecam cu ulei.
    Adaugam usor galbenusurile la spuma de albusuri ,apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt .Amestecam usor cu o spatula de jos in sus !!! 
   Tapetam o forma de chec cu hartie de copt ( sau unsa cu unt si tapetata cu faina) ,punem compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.
   Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra !

POFTA BUNA !!!

3 comentarii: