23 octombrie 2013

Chifteluțe cu mozzarella


Cui nu îi plac chifteluțele?Astăzi propun varianta chifteluțelor cu mozzarella !

Ingrediente:  

  • 150 gr miez de pâine
  • 200 gr mozzarella
  • 150 gr parmezan
  • 3 oua
  • făină
  • sare
  • ulei    
Mod de preparare : 

     Punem într-un robot de bucătărie miezul de pâine tăiat cuburi mici,mozzarella scursă de apa de conservare,spălată si ruptă in bucăti mici,parmezanul dat prin răzătoare,ouăle si sare după gust (făcându-se atenție că și parmezanul este sărat).
     Mixăm totul foarte bine până obținem o compoziție ce poate fi modelată cu mâinile.
     Într-un bol punem făina .Facem biluțe din compoziția cu mozzarella ( mie mi-au ieșit în jur de 30 bucăți) pe care le trecem prin făină.
     Punem la foc potrivit o tigaie plină cu ulei .Când uleiul s-a încins prăjim chifteluțele pâna se rumenesc frumos.
    Se scot pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei .
    Sunt foarte bune atît calde cât și reci!

POFTĂ BUNĂ !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu