19 februarie 2014

Foietaj spirala


Ceva simplu si rapid ...numai bune duminica cand toata familia e acasa <3 ...Stiu ca facand aluatul de foietaj in casa ar fi si mai bune ...dar si cel cumparat este o varianta exceptionala cand nu e nici timp si nici chef :))

Ingrediente:
  • 1 pachet foietaj 
  • 24 felii salam de vara 
Mod de preparare: 

Scoateti din timp foietajul pentru a ajunge la temperatura camerei.
Intindeti foaia si asezati feliile de salam in 4 randuri.
Taiat fasii astfel incat sa obtineti 4 coloane .
Rulati fiecare fasie si apoi cu un cutit foarte bine ascutit taiati felii .
Puneti spiralele in tava tapetata cu hartie de copt la 200 grade pana ce se rumenesc frumos.





POFTA BUNA !!! 


4 comentarii:

  1. Andreea , n-am prea inteles procesul :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana...nu te ajuta pozele ? :( ... Ma gandeam ca am explicat bine :( ..Prima poza cea cu rindul de felii de salam: tai fasia in dreptul feliilor de salam si apoi rulezi ca in a doua poza.La fel fei face cu celelalte fasii ...

    RăspundețiȘtergere
  3. o idee super, acest aperitiv arata asa bine ca merge folosit si la o masa festiva.:) am totusi o intrebare: poate fi servit si rece (adica e vreo problema daca e facut cu o zi inainte de masa festiva?) sau musai sa fie servit cald?

    RăspundețiȘtergere
  4. Angel ... imi cer scuze de intarziere ...nu e nicio problema de vor fi facute cu o zi inainte insa sincer nu vor mai fi la fel de bune :X

    RăspundețiȘtergere