2 octombrie 2013

Negresa cu ciocolata



O prajitura tare buna...Foarte usor si rapid de praparat  !!!

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri ciocolata rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata cu alune
  • 5 linguri frisca lichida
Mod de preparare:

      Amestecam intr-un bol faina,zaharul,praful de copt,ciocolata rasa si cacaua.
      Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adagam laptele si mixam totul bine.
      Adaugam ingredientele lichide la cele solide si amestecam totul foarte bine.
      Ungem o tava cu unt si presaram faina ( daca aveti,folositi hartie de copt) si turnam compozitia.Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute.( facem testul cu scobitoarea)
      Intre timp ,topim ciocolata si o amestecam cu frisca lichida.
      Cand prajitura este gata ,o lasam sa se raceasca putin si turnam pe intreaga suprafata amestecul de ciocolata si frisca.

Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu