Pandispanul...unul dintre cele mai pufoase deserturi ;)
Ingrediente:
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 5 linguri faina
- 3 linguri ulei
- 1\2 plic praf de copt
- zahar pudra
Mod de preparare :
Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare .Adaugam zaharul si mixam bine pana ce obtinem o spuma densa si lucioasa.
Galbenusurile le frecam cu ulei.
Adaugam usor galbenusurile la spuma de albusuri ,apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt .Amestecam usor cu o spatula de jos in sus !!!
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt ( sau unsa cu unt si tapetata cu faina) ,punem compozitia si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra !
POFTA BUNA !!!
Ma mut cu cafeaua la tine :D Ce pufos ti-a iesit!
RăspundețiȘtergereBun venit in blogosfera culinara! mult succes si multe retete delicioase! te pup!
RăspundețiȘtergereVa multumesc >:D<
RăspundețiȘtergere